tarafsiz bolge

Hayatta muhtemelen en kötü şey herhangi bir düşünce sekline sahip olamamaktir.
Kendinize ait bir dusunce şeklinizin bulunmamasi demek, hem bireysel olarak olgunlasamamaniz, yeterli olamamaniz anlamina gelir, hem de herhangi bir durusunuzun bulunmamasi (argoda kaypaklik derler) herhangi bir fikre ait olmamaniz anlamına gelir.

Gectigimiz 12 yil içinde birçok vatan hainligine sahit oldum; -gozlerim ve kulaklarim bile hâla derin bir utanc içinde- fakat, bunlardan en kotuleri hic şüphesiz keyfi ve tıkıri yerindeyken Ataturkcu gecinip de işler birazcik kotulestiginde taraf degistirenlerdir.

Eger şu anda bile evlerinizde rahatca internete girip, facebook twitter gibi a-sosyal medya platformlarinda ergen muhabbeti yapabiliyorsaniz, bunun yegane sebebi Ataturk ve ona FIKREN VE VICDANEN inanmis sehitlerimizdir.

Kafanizi kaldirip bati ve doğu medeniyetlerine bakiniz ! Hicbirinde boyle bir onder bulamazsiniz ancak buralardaki insanlarin cogunda COGUNUZDAN, COK DAHA FAZLA TURKIYE ve ANADOLU aşkı bulabileceksinizdir.

Zaten bu sebepten sizi, bu topraklara düşman, sizi kendi milletine düşman, sizi, KENDINIZE DUSMAN hale getirdiler ki ancak boylelikle ulkemizi onlara altin tepside teslim edebilin.

Bu hususlar AHLAK ve onur meseleleridir. Ve bu sebepten oncelikle AHLAK ve onurumuzu kafalarimizdan sokmekle basladilar.

Kimseyi kirmak istemiyorum.
Herkesin fikrine saygiliyim diyenler !!!

Kusura kalmayın, fikirsizlik ve edepsizlik aslinda budur !
Ben ne yazik ki sizin gibi insanlari kirmak istiyorum, hem de en agir sekilde ! ...zira bu konuda ciddiyetsizlik kabul gorulemez.

Hayati boyunca bati saksakciligina sarilmis ozguvensiz kimliksiz kişiliksiz "tarafsiz" ahlaksiz ve vatansiz sasirmislara sesleniyorum, bugun kendinize geliniz, yoksa yarinimizda yer alamayacaksiniz.

En basa dönersek; hayatta en kotu sey yuksek olasilikla dusuncesizliktir.

Vatansiz kaldiginizda cok daha net anlayabileceksiniz;

Düşünce her şeydir,
Taraflilik (bir fikre, durusa ve goruse sahip olmak) herseydir
Ahlak, namus ve onur herseydir.
VE butun bunlarin varligini saglayabilen; VATAN herseydir, gerisi ise teferruat...

15.07.2014 saat 7.18
Rüzgar Levent Everest

Not: "Tarafsiz Bolge" adli filmi izlemenizi oneririm....


Bu blogdaki popüler yayınlar

Mentalist dizisi çözümlemelerim ve tahminlerim -spoiler-

Kendimiz için ne yapmalıyız ? -10 madde-

DuLDa 2015 & 2016 & 2017