MEKTUP Savaşlarım - 1



Banu Avar' a "Milli irade bildirisi" hakkındaki açık mektubum!

23 Haziran 2013, 20:26
İyi günler Banu Hanım! 

 Sözü kısa tutmaya çalışarak;
Adana'ya geldiğinizde, (yakın zaman önce) "biraraya gelmenin bir yolunu düşünmelisiniz" demiştiniz. Görünen o ki, halk bu yolu bulmuştur.
 Başardığınız işleri hayranlık ve dikkatle takip etmekteyim ancak benim gibi genç insanların ne yazıktır ki tecrübeleri oldukça sınırlıdır. İşte tam da bu noktada sizden birtakım ricalarım olacaktır: 

 1) Milli irade bildirisinden sonra kurulacak olan kurultayın amacı nedir, gençlere bunu izah ediniz. 

 2) Gençlerin akli ve ilmi başkaldırışları muhakkak ki yerinde ve asil bir harekettir ancak, lidersiz bir topluluk üzücüdür ki sürüklenmelere maruz kalacaktır, bu hususta bizlere acilen birtakım asil şahıslar liderlik etmelidir. 

 3) İkinci maddeye ilişkin olarak sizden ricamız; BİZLERDEN, TOPLANIP BİRİLERİNİ SEÇMEMİZİ BEKLEYENE KADAR, SİZLERDEN (aydın, gazeteci, yazar sınıfından) BİRİLERİNİN "BİR AN ÖNCE" EN AZ 10 KİŞİLİK BİR GRUPLA BİZLERE SAHİP ÇIKMASI ve BİZ BURDAYIZ MESAJI VERMESİ GEREKLİLİĞİNİN YÜRÜRLÜĞE GETİRİLMESİDİR. Böylece; yapılacak olan bu seçimle, gençlerin sizlerden birini sözcü/lider seçebilmesine imkan tanınılmış olacaktır.Burda belirtilen tüm soruların cevaplarının internet sitelerinizde ve twitter hesaplarınızda halkla paylaşmalı ve halka iletmelisiniz.

 4) Gerek Banu Avar olarak siz, gerekse başka aydınlar, medya ve internetten daha çok haber ulaştırmalıdır halka.Gezi parkındaki halka canlı seslenişinizden öte, eksik kullanmakta olduğunuzu gördüğüm; TELEVİZYON (ulusal kanal, +1, halk tv, kanal b), FACEBOOK, TWITTER, RADYO, INTERNET SAYFANIZ ve benzeri iletişim kaynaklarından daha çok seslenmeli, birliktelik çağrılarınızı buralardan daha çok yapmalı ve mutlaka sizin gibi, halkın ihtiyacı olan insanlarla, halkı daha çok buluşturmalısınız... Gazeteci, yazar ve televizyoncu kimliklere sahip olan insanların birbirleri gibi aydın insanları bir çatıda toplayıp da halka lider olarak başvurması çok da zor olmamalıdır diye düşünmekteyim.
İlginize, verdiğiniz onca emeğe ve onurlu mücadeleye saygılarım,ayrıca şahsınıza sevgilerimle...

Rüzgar Levent Everest

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mentalist dizisi çözümlemelerim ve tahminlerim -spoiler-

Kendimiz için ne yapmalıyız ? -10 madde-

DuLDa 2015 & 2016 & 2017